Maak kennis met Restaurante Scampi Sublime in Velsen-Noord! Hier ga je genieten van een overheerlijk 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart of een keuzediner. De gerechten worden vol passie en gedrevenheid bereid en dát proef je in elke hap. De gepassioneerde chefs bereiden elk gerecht met dagverse en biologische producten. Beleef deze culinaire ervaring!
3-gangendiner à la carte
Voorgerecht
- Zalmcarpaccio
gerookte wilde zalm met honing-mosterdsaus en kappertjes - Rundercarpaccio
met truffelmayonaise, sla, kappertjes, pijnboompitten en olijfolie - Queso de cabra salade (v)
met gegratineerde geitenkaas, honing en noten - Toscaanse tomatensoep (v)
lichtgebonden tomatensoep met kaas - Camarones picante salade (+ €3)
gepeelde gamba's in huisgemaakt pittige tomatensalsa - Voorgerecht van de chef (+ dagprijs)
met zorg uitgekozen door de chef
Hoofdgerecht
Vleesgerechten:
- Lomo de cerdo
gebakken varkenshaas - Biefstuk
gebakken malse biefstuk - Kip a la Italiana
kipfilet met blauwaderkaas - Kipsaté
kippendijsaté van de lavagrill - Gebakken kalfslever (+ €4)
met eigen jus, appel, spekjes en rode ui - Vlees (+ dagprijs)
van de dag
Visgerechten:
- Scampi diabolica
gepeelde gamba’s met huisgemaakte pittige tomatensaus - Scampi's al' aglio
gepeelde gebakken gamba's in knoflook - Zalmfilet
op de huid gebakken zalmfilet - Langostinos argentinos (+ €4)
ongepelde grote Argentijnse gamba’s gebakken in knoflookolie - Mar & Mar (+ €4)
combinatie van gebakken zalm en gamba's
Vegetarische gerechten:
- Secreto de madre
op Zuidelijke wijze bereide ovenschotel met seizoensgroenten, rosevalaardappelen, tomatensaus, kaas en Italiaanse kruiden
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelen en verse groenten
Extra bijgerechten
- Pepersaus, champignonsaus of satésaus (+ €1,50)
- Blauwaderkaassaus (+ €2,50)
- Portie friet voor 2 personen (+ €5)
- Bakje salade voor 2 personen (+ €5)
Nagerecht
- Crema catalana
Spaans dessert - Choco passion
huisgemaakte Zwitserse pure chocolademousse met vanille-ijs - Dama blanca
vanille-ijs met warme chocoladesaus - Heisse liebe
vanille-ijs met warme bosvruchtensaus - Dessert van de chef (+ dagprijs)
met zorg gemaakt door de chef
3-gangen keuzediner
Voorgerecht
- Zalmcarpaccio
gerookte wilde zalm met honing-mosterdsaus en kappertjes - Rundercarpaccio
met truffelmayonaise, sla, kappertjes, pijnboompitten en olijfolie - Toscaanse tomatensoep (v)
lichtgebonden tomatensoep met kaas
Hoofdgerecht
- Lomo de cerdo
gebakken varkenshaas - Biefstuk
gebakken malse biefstuk - Zalmfilet
op de huid gebakken zalmfilet - Secreto de madre (v)
op Zuidelijke wijze bereide ovenschotel met seizoensgroenten, rosevalaardappelen, tomatensaus, kaas en Italiaanse kruiden
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelen en verse groenten
Nagerecht
- Choco passion
huisgemaakte Zwitserse pure chocolademousse met vanille-ijs - Dama blanca
vanille-ijs met warme chocoladesaus