Stap binnen in een wereld van smaakexplosies en culinaire verfijning met een betoverend Indiaas 3-gangendiner of -lunch bij Restaurant Spice Bazaar. Het enthousiaste team verwelkomt je met open armen om te genieten van de authentieke smaken uit de Indiase keuken. Prikkel je zintuigen en verwen je smaakpapillen, terwijl je meegenomen wordt op een reis door de rijke en gevarieerde keuken van India. Geniet ervan!
3-gangendiner of -lunch
Voorgerecht
- Veg pakora
4 stuks - Paneer pakora
6 stuks - Chicken pakora
6 stuks - Fish pakora
6 stuks - Onion bhaji
4 stuks - Prawn pakora
6 stuks - Papadam
2 stuks, geserveerd met mintsaus - Samosa
1 stuk - Loempia
2 stuks - Panu puri
10 stuks - Shami kebab
2 stuks - Samosa chaat
met toppings - Dagsoep
vraag aan de bediening - Tandoori wing
4 stuks - Tandoori leg
1 stuk - Spice Bazaar salade
speciale groene salade - Tandoori chicken tikka (+ €2)
6 stuks - Tandoori seekh kebab (+ €5)
4 stuks
Hoofdgerecht
Vlees- en visgerechten:
- Lamb jalfrezi
mals lamsvlees bereid in een tomatensaus met paprika en ui - Qeema matar
lamsgehakt gekookt met groene erwten, ui, tomaat en kruiden - Lamb chops
3 stuks, gemarineerd in kruiden - Scampi curry
scampi bereid in een milde currysaus - Fish curry
vis bereid met ui, knoflook, gember en traditionele kruiden - Lamb spinach
lamsvlees en spinazie bereid in een milde currysaus - Lamb masala
specialiteit van de chef - Chicken tikka curry
malse kip bereid in een mild gekruide currysaus - Chicken spinach
malse kip en spinazie bereid in een milde currysaus - Butter chicken
tandoori-kip bereid in een romige saus - Chicken jalfrezi
malse kip bereid in tomatensaus met paprika en ui - Madras chicken
malse kip bereid in hete madras-kruiden - Vindaloo chicken
malse kip bereid in pittige vindaloo-kruiden - Chicken creamy
specialiteit van de chef
Vegetarische gerechten:
- Mix veg curry
bereid met een combinatie van groenten in een speciale currysaus - Spinach paneer
huisgemaakte paneer en spinazie bereid in een milde currysaus - Masala paneer
huisgemaakte paneer bereid in een milde currysaus - Butter paneer
gele linzen bereid met kruiden - Aloo gobi
bloemkool en aardappelen bereid in een currysaus - Dal tarka
rode linzen bereid met kruiden - Channa dal
bereid met romige saus en paneer - Dal makni
linzen bereid met speciale Indiase kruiden - Channa masala
specialiteit van de chef
Rijstgerechten:
- Vegetable biryani
met groenten, kruiden en basmatirijst - Scampi biryani
met scampi, kruiden en rijst - Lamb biryani
boneless lam met kruiden en basmatirijst - Chicken biryani
specialiteit van de chef
Steak & snacks:
- Chicken tikka wrap
wrap met kip - Chicken burger
kipburger met toppings - Beef burger
hamburger met toppings - Chicken nuggets
4 stuks - Friet
met saus - Beef steak
met friet en pepersaus of champignonsaus
Nagerecht
- Firni
zoete pudding van rijst, suiker en kardemom - Dame blanche
2 bolletjes vanille-ijs met chocoladesaus - Molte lava cake
met vanille-ijs - Gulab jamun
een klassiek Indiaas dessert - IJs
2 bolletjes, met keuze uit vanille-, aardbeien- en chocolade-ijs