Stap binnen in een wereld van smaakexplosies en culinaire verfijning met een betoverend Indiaas 3-gangendiner of -lunch bij Restaurant Spice Bazaar. Het enthousiaste team verwelkomt je met open armen om te genieten van de authentieke smaken uit de Indiase keuken. Prikkel je zintuigen en verwen je smaakpapillen, terwijl je meegenomen wordt op een reis door de rijke en gevarieerde keuken van India. Geniet ervan!
3-gangendiner
Voorgerecht
- Vegetarische samosa
1 stuk, gevuld met aardappel, erwten en chili - Vegetarische spring rolls
2 stuks, met sla, lente-ui, wortels en paprika - Shami kebab
2 stuks, beef en kikkererwten in pittige kruiden - Hot chicken wings
2 stuks, lichtpittige kip met knoflook, gember en paprika - Chicken tandoori leg (+ €2)
kippenpoot gemarineerd in een kruidenmix, yoghurt en citroen
Hoofdgerecht
Vegetarische gerechten:
- Mix veg curry
met verschillende groenten in een speciale currysaus, geserveerd met rijst, naan of paratha - Saag (spinach) paneer
spinazie in een milde currysaus met aromatische kruiden, geserveerd met rijst, naan of paratha - Dal makhni
linzen met ui, knoflook, gember en Indiase kruiden, geserveerd met rijst, naan of paratha - Dal makhni tarka
linzen gekookt met pure en huisgemaakte boter, ui, knoflook, gember en Indiase kruiden, geserveerd met rijst, naan of paratha - Channa masala
kikkererwten gekookt in een milde currysaus met verse knoflook, ui, tomaten, geserveerd met rijst, naan of paratha
Biryani- en rijstspecialiteiten:
- Chicken biryani
boneless chicken met basmatirijst en traditionele kruiden - Vegetarische biryani
saute groenten met basmatirijst en milde kruiden - Spice Bazaar special chicken biryani
boneless chicken met basmatirijst en traditionele kruiden en noten - Zeera rice
basmatirijst met komijnzaad en pure en huisgemaakte boter
Kip- en lamsspecialiteiten:
- Chicken curry korma
chickentenders in milde currysaus, met ui, tomaten en traditionele kruiden, geserveerd met rijst of paratha - Butter chicken
kip gemarineerd in een romige currysaus met ui, tomaat, gember, knoflook, kruiden en yoghurt, geserveerd met rijst of paratha - Chicken saag (spinach)
boneless chicken en spinazie gekookt in een milde currysaus met knoflook, gember en traditionele kruiden, geserveerd met rijst of paratha - Lamb specialties
3 stuks, gemarineerd in een mix van ui, knoflook, gember, zout, zwarte peper en paprika
Burgergerechten:
- Friet
met saus - Chicken steak
kip gebakken op de gril met peper-, champignon- of andalousesaus, geserveerd met salade en rijst, friet of puree - Beef steak (+ €4)
gemarineerde steak met peper-, champignon- of andalousesaus, geserveerd met salade en rijst, friet of puree
Nagerecht
- Gulab jamun
ronde deegballetjes gefrituurd en ondergedompeld in een suikerstroop met rozenaroma - Firni (rijstpap)
gemaakt met gemalen rijst, melk, suiker en aromatische ingrediënten