Complete Indonesische rijsttafel met allerlei authentieke gerechten bij Lunchcafé Van 9 tot Zeven in hartje Delft: bereid door topchef Hendri
Ben je gek op de Indonesische keuken? Kom dan nu naar Lunchcafé Van 9 tot Zeven en geniet hier van een overheerlijke Indonesische rijsttafel vol authentieke gerechten. Smul onder andere van opor, sambal goreng telor, saté ayam en meer. Perfect om van te genieten met je partner, vrienden of familie, selamat makan! De rijsttafel is samengesteld door chef-kok Hendri Yuswa, geboren in Medan, Noord-Sumatra, Indonesië. Door zijn uitgebreide knowhow van de geuren, kleuren en smaken van de Indonesische keuken en de kennis die zijn moeder hem heeft bijgebracht, smul jij van een verrukkelijke rijsttafel. Bereid aan de hand van recepten die van generatie op generatie zijn overgedragen. Selamat makan!
Rijsttafel
Bij Lunchcafé Van 9 tot Zeven kun je duurzaam genieten. De gezellige zaak draagt haar steentje bij aan een beter milieu. Ze gebruiken duurzame materialen, werken met biologisch vlees en schenken heerlijke fairtrade koffie, waarmee Lunchcafé Van 9 tot Zeven helpt aan de verstrekking van micro-kredieten voor de kleine boeren.
Geniet hier van een heerlijk ontbijt, koffie met huisgemaakte appeltaart, MonChoutaart met vruchten, de heerlijke lunchgerechten, bijvoorbeeld met gerookte zalm, die in huis wordt gerookt of kom gezellig borrelen. Geniet en ontspan je in de gezellige zaak of op het mooie terras met zicht op het oude stadhuis en de Nieuwe kerk.
Je bent van harte welkom bij Lunchcafé Van 9 tot Zeven!