Maak kennis met La Bouffe, waar je kunt genieten van een 3-gangenlunch of -diner. De enthousiaste chef bereidt met passie Franse en Italiaanse klassiekers voor je, en dat proef je. De menukaart biedt een ruim aanbod voor zowel vis- en vleeseters als vegetariërs. Perfect voor een heerlijke middag of avond met je favoriete gezelschap!
3-gangenlunch of -diner
Voorgerecht
- Soep van de dag
vraag de bediening - Duo van kaaskroketten
een klassieker - Duo van kaas- en garnaalkroketten
het beste van allebei - Toast kannibaal
voor de vleesliefhebber - Carpaccio van rund
met Grana Padano, rucola en gedroogde tomaatjes - Scampi in lookbotersaus
6 stuks - Scampi in curry-roomsaus
6 stuks - Duo van garnaalkroketten (+ €2)
voor de visliefhebber - Gerookte Schotse zalm (+ €2)
met toast en garnituur
Hoofdgerechten
Salades:
- Griekse salade
met fetakaas, olijven en vinaigrette van het huis - Klassieke caesarsalade
met gegrilde kipfilet, Grana Padano, croutons en ambachtelijke caesardressing - Salade met kip
met ananas, appel en een cocktaildressing - Halloumisalade
met vinaigrette van het huis - Salade Niçoise
met verse tonijnsteak, ansjovis, olijven, gekookt ei en tonijndressing - Salade van de chef
met gefrituurde scampi's en verse groenten
Vlees:
- Black Angus burger
met cheddar, spek, sla, tomaat en cocktailsaus - Huisgemaakt Belgisch stoofvlees
met Westmalle-bier - Biefstuk
goed mals - Ribbetjes
van de chef - Vol-au-vent
huisgemaakt - Kip Hawai
met ananas - Entrecote (+ €5)
Iers - Lamskoteletten (+ €5)
geserveerd met warme groenten - Rib-eye (+ €6)
Iers - Mixed grill (+ €6)
steak, kipfilet, spareribs, merguez-worst en saus naar keuze: peper, champignon of béarnaise - Mixed grill royal (+ €6)
entrecote, kipfilet, lamskotelet, merguez-worst en saus naar keuze: peper, champignon of béarnaise - Filet-pur (+ €9)
een mager stuk vlees
Vleesgerechten worden geserveerd met een verse salade en frietjes of kroketten
Vis:
- Zalmfilet (+ €4)
met warme groenten en wittewijnsaus - Verse tonijnsteak (+ €4)
met Oosterse groenten, wakame en yakatori - Scampi in lookbotersaus
8 stuks - Scampi in curryroom
8 stuks
Visgerechten worden geserveerd met verse salade, warme groenten of broodjes en frietjes, kroketten, puree or rijst
Vegetarisch:
- Mini-loempia's
8 stuks, met sweet chili-saus - Croque vegetarisch
geserveerd met een slaatje - Focaccia mozzarella
met gedroogde tomaatjes en pesto - Duo van kaaskroketten
geserveerd met een slaatje - Vegetarische burger
groenteburger, sla, tomaat en cocktailsaus, geserveerd met frietjes - Vegetarische pasta
met gebakken groenten en rode pesto - Vegetarische grill
gegrilde halloumi, paprika, courgette, aubergine en Italiaanse tomatensaus
Pasta's:
- Spaghetti bolognaise
huisgemaakt - Tagliatelle met kip
paprika in pikante Italiaanse tomatensaus - Tagliatelle met scampi
paprika's en roomsaus met rode pesto
Wok:
- Vlees, vis of vega(n):
- vegetarisch
- tofu
- kip
- rundvlees
- scampi's
- Saus:
- Thaise currysaus
- teryaki
- zoetzure saus
- Thaise rode curry
- chilisaus
- pad thai-saus
- La Bouffe-saus
- + noedels or rijst en verse groenten
Nagerecht
- Pannenkoek (tot 17.00 uur)
- suiker
- confituur
- vanille-ijs
- mikado
- ijs en slagroom
- Tiramisu
huisgemaakt - Chocoladetaart
met slagroom - Chocolademoelleux
met ijs - Warme Normandische appeltaart
met vanille-ijs - Roomijs
3 bolletjes naar keuze - Ijscoupe