Heerlijk Indiaas 2- of 3-gangendiner à la carte bij restaurant Gopal in Sint-Joost-ten-Node: neem je smaakpapillen mee op reis en ontdek alle smaken van de Indische keuken
Verkocht: 15
Verkocht: 12
Zin in een culinaire reis door India? Dan is het Gopal restaurant de plek voor jou. Je kunt genieten van een 2- of 3-gangendiner met vrije keuze van de specialiteitenkaart. Er staan ook verschillende vegetarische gerechten op de kaart. Kies bijvoorbeeld voor scampi pakura als voorgerecht, gevolgd door een heerlijke masala kip tikka, en sluit af met een mango kulfi. Eet smakelijk!
2- of 3-gangendiner
bij het 2-gangendiner kunt u kiezen uit een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht
Voorgerecht
Schotel
Speciale tandoori:
Masala:
Kip Makhon:
Korma:
gerecht van de Moghul koningen: room, kokosnoot, amandelen, yoghurt, sultana's, zoet
Malaya:
gemarineerd met stukjes ananas in kokosroomsaus, mild
Pasanda:
zacht gekookt in een zoete saus op basis van amandelen, kokospoeder en een scheutje zoete witte wijn
Kasjmir:
room, kokosnoot, amandelen, muntsaus, lychees, mild
Curry:
traditioneel gerecht met specerijen en kruiden
Bhuna:
delicaat bereid met verse koriander, tomatencoulis en kruiden, medium pikant
Palak Gosh:
delicaat gekookt met verse spinazie en oosterse kruiden, medium pikant
Dhansak met rijst:
bereid met linzen, citroensap, ananas, medium pikant
Rogen Josh:
traditioneel gerecht uit Kasjmir, gestoomd, met tomatencoulis en verse koriander
Patia:
bereid in een zoetzure uien- en tomatensaus, medium pikant
Dopiaza:
bereid met gebakken uienringen, tomaten, koriander, medium pikant
Balti met rijst of naan:
bereid met knoflook, gember en kruiden, daarna gekookt in een zoetzure saus gemaakt van Baltische pasta met uien en pepers
Gember:
bereid met gember, knoflook en koriander, medium pikant
Specialiteit van chef-kok Kharai met rijst of naan:
bereid met knoflook en gember en gekookt in een medium pikante saus met uien en peper
Speciale Chawalatandon met Pulao:
bereid met in blokjes gesneden uien, gedroogde kruiden in onze gele muntsaus, gegarneerd met rode uien
Tikkajalfrezi met rijst of naan:
gekookt met groene chili, knoflook, gember, uien en pepers
Madras:
gekookt met speciale kruiden in een vrij hete saus
Vindaloo:
gekookt met speciale kruiden in een extra sterke saus met aardappelen
Phall:
gekookt met speciale kruiden in een extreem hete saus
Biryani met vegetarische curry:
Biryani-gerechten worden bereid met basmatirijst die gekleurd is met saffraan, gemengd met boter, gekruid met specerijen en gegarneerd met plakjes tomaat en komkommer.
Tikka Biryani Speciaal:
kip tikka, lam tikka, garnalen, gemengde groenten
Vegetarische speciale gerechten
Bijgerechten:
met supplement ter plaatse te betalen
Huisgebakken brood:
met supplement ter plaatse te betalen
Nagerecht
Kom en ontdek Gopal, een restaurant met Indiase en Bengaalse smaken. Een uniek restaurant, met een even verrassende als gevarieerde kaart!
Trakteer jezelf op een uitzonderlijke culinaire reis in een warm en ontspannen setting.
Op het menu staan specialiteiten uit India en Bengalen, rijk aan smaak en kleur, zoals malaya en biryani. Ook vegetariërs zullen blij zijn met het ruime aanbod aan verrassende gerechten. Een geslaagde avond met familie of vrienden.
Je bent van harte welkom bij Gopal!
Hiernaast vind je de openingstijden van Gopal. Het restaurant is op maandag t/m vrijdag tussen 14.45 en 18.00 uur gesloten