Een culinair 5-gangendiner van de chef bij De Herberg van Smallingerland: proef bijzondere smaken en ingrediënten die op verrassende wijze worden gecombineerd
Maak kennis met De Herberg van Smallingerland, een monumentale herberg uit 1791 in het idyllische Friese dorp Rottevalle. Tijdens een 5-gangendiner van de chef word je hier door het enthousiaste team compleet in de watten gelegd.
Er worden mooie gerechten uit de klassieke Nederlandse keuken geserveerd, op een moderne en creatieve wijze bereid met verrassende smaakcombinaties. Bij dit Herbergmenu geniet je zonder na te hoeven denken. Laat je verrassen door de ultieme combinaties van verse, seizoensgebonden producten. Je beleeft een geweldige avond uit!
5-gangendiner (voorbeeldmenu)
Voorgerecht
Tussengerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten
In het hart van Rottevalle vind je een van de beste restaurants op Friese bodem: De Herberg van Smallingerland. De monumentale herberg stamt uit 1791 en is sindsdien sfeerbepaler in het idyllische Friese dorp.
Freddy Bult en Aukje Westerhof staan hier sinds 1995 aan het roer. Je beleeft bij deze sfeervolle zaak een complete avond uit, waarbij je door het enthousiaste team verwend en verrast wordt. Chef Freddy en zoon Jurmen tonen de kracht aan van de Friese keuken. Ze serveren mooie gerechten uit de klassieke Nederlandse keuken, op moderne en creatieve wijze bereid met verrassende combinaties. Er wordt gewerkt met eerlijk en verse ingrediënten, bij voorkeur regionaal en seizoensgebonden.
Beleef een heerlijke avond uit bij de Herberg van Smallingerland!