Zin in een avondje lekker genieten samen met vrienden of familie? Kom naar de prachtige zaak van Brasserie Lekker Gewoën voor een compleet 3- of 4-gangen keuzediner. Hier kun je rekenen op pure en ambachtelijke gerechten, waarbij er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van streekproducten. Zo heb je echt een stukje Noord-Limburg op je bord liggen. Wij wensen je alvast smakelijk eten!
3- of 4-gangendiner
Voorgerecht (alleen bij 4 gangen)
- Rundercarpaccio
pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en truffelcrème - Gegratineerde champignons
champignons gevuld met zalm en gegratineerd met gorgonzola - Gerookte vistompouce
bloemkoolcrème, gepocheerd ei, sichuan-peperolie, forel-eitjes - Caprese
buffelmozzarella, pomodoritomaat, rucola en basilicumolie - Oesterzwamcarpaccio
Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat, truffelcrème en rucola
Geserveerd met brood en boter
Soep
- Tomatensoep
- Limburgse mosterdsoep met spekjes (kan ook vegetarisch)
- Soep van de maand
Hoofdgerecht
- Saté en rib
voor de twijfelaars (kan ook als apart gerecht worden besteld) - Schnitzel (kip of varken)
met saus naar keuze: champignonroomsaus, Heks’nkaas, satésaus, pepersaus of kruidenboter - Varkenshaas
varkenshaasmedaillons gevuld met brie, omwikkeld met spek en overgoten met een saus van Heks’nkaas - Mixed gril
geroosterd buikspek, spare rib, kipspies en koolsalade - Lamsfilet
rosé gebraden met een honingtijmsaus - Diamanthaas
met saus naar keuze: champignonroomsaus, Heks’nkaas, satésaus, pepersaus of kruidenboter - Heilbot
op de huid gebakken met een beurre blanc, groene asperges en een mediterraanse gratin - Zalmfilet
op de huid gebakken met een Hollandaisesaus - Pasta
pasta met een mix van groenten en tomatensaus - Groentencurry
met rijst en pappadum
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappels, warme groenten en salade
Nagerecht
- Crazy “banana” split
zeezout-karamelcrumble, banaan-chocolade-ijs, kaneelchurro, fruitsiroop - Crème brûlée
vanille-roomijs en slagroom - Cheesecake marmer blauwe bes
bolletje roomijs, strawberry cheesecake en slagroom - Stroopwafel-ijs
2 bolletjes stroopwafel-ijs met stroopwafelkruimels en slagroom - Bastogne parfait
met karamelsaus en slagroom
3- of 4-gangendiner (vanaf 14 oktober)
Voorgerecht (alleen bij 4 gangen)
- Rundercarpaccio
pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en truffelcrème - Tonijncarpaccio
wasabi soja, sesam, rucola - Gegratineerde champignons
champignons gevuld met zalm of ratatouille en gegratineerd met brie (kan ook vegetarisch) - Gerookte eendenborst
compote van cranberries, rucola en frambozendressing - Salade gebakken paddenstoelen
slamix, gegrilde aubergine, paddenstoelenmix, honing-mosterddressing
Geserveerd met brood en boter
Soep
- Tomatensoep
heerlijke soep van pomodoritomaten - Limburgse mosterdsoep
romige soep met Limburgse mosterd en spekjes (kan ook vegetarisch) - Soep van de maand
Hoofdgerecht
- Saté van de haas en spareribs voor de twijfelaars
saté en rib kunnen ook als apart gerecht worden besteld - Schnitzel
kip of varken, met saus naar keuze - Varkenshaas
2 varkenshaasmedaillons met saus naar keuze - Kip cajun
2 malse spiesen van gemarineerde kippedijen, tzatziki en een cajunsausje - Mixed grill
geroosterd buikspek, varkenshaas, sparerib, kipspies, geserveerd met koolsalade, chimichurri en 2 koude sausjes - Zuurvlees ‘Zoorvleis’
geserveerd met appelmoes, frites en mayonaise - Diamanthaas
mals stukje rundvlees met saus naar keuze - Zalmfilet
op de huid gebakken met bearnaisesaus - Trio van vis
zalm, victoriabaars en pangasiusfilet met Hollandaisesaus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappels, warme groenten en salade
Burgers
- Classic Burger
brioche bun met een 200 gr. Black Angus burger, sla, bacon, tomatenrelish, sweet pickles relish, cheddarkaas en Amerikaanse mosterd - Crispy chicken Burger
brioche bun met een 200 gram krokante kipburger, sla, tomaat, augurk, bacon, cheddarkaas, BBQ-saus en mangorelish - Tex Mex Burger
brioche bun met een crispy nacho burger, sla, tomaat, augurk, cheddarkaas en Mexicaanse salsa
Pasta
- Penne met truffelroomsaus
met truffelroomsaus, bospaddenstoelen, Parmezaanse kaas en rucola - Orzo
pastasoort van gerst die niet groter is dan een rijstkorrel, vermengd met een ratatouille van groenten, tomatensaus en Parmezaanse kaas
Nagerechten
- Lava cake
chocolade lava cake met witte chocolade roomijs en slagroom - Crème brûlée
vanille-roomijs en slagroom - Apfelstrudel
warm, kaneel-ijs en slagroom - Pannacotta
Italiaans roomdessert met rode vruchtencompote - Stroopwafel-ijs
2 bolletjes stroopwafel-ijs met stroopwafelkruimels en slagroom - Tarta fantastica
een heerlijk ijstaartje van vanilleroomijs, karamel roomijs met stukjes karamel en chocolade met slagroom - Bastogne parfait
met karamelsaus en slagroom