Lekker tapas eten aan het strand kan bij Tapavino in Oostduinkerke. Waan je even in het zonnige Zuiden met een groot assortiment aan authentieke tapas. Geniet voor 2 uur lang van alle lekkere gerechtjes zoals albondigas en nacho's en het mooie uitzicht op de duinen en de Noordzee. Perfect voor een gezellige avond met vrienden of familie. Eet smakelijk!
All-You-Can-Eat tapas (2 uur)
Koude tapas
- Olijven, zongedroogde tomaatjes en fetakaas
een kleurrijk en smaakvol pallet - Serranoham
80 gram - Duo van salami (100 gram)
truffelsalami en salami met manchego - Rillette
een vleessmeersel van Franse afkomst - Paté van Sint-Bernardus
paté van bier - Nacho’s met kaas
nacho's met gesmolten kaas en guacamole - Nacho’s Tapa Vino
nacho's met gesmolten kaas, guacamole, gedroogde ajuin, bolognaise saus en Jalapenos - Bruschetta (2 stuks)
met verse tomaatjes en olijfolie - Toast pulled pork
met avocado - Gekarameliseerde zalm met Boursin
plakjes gebrande en gekarameliseerde zalm op een bedje van Boursin - Sushi
crispy roll - Gedroogde entrecote (+ €2)
traag gegaard - Pata Negra (+ €2)
80 gram
Warme tapas
- Huisgemaakte vleesbrochette
rundvlees gemarineerd in smokesaus - Traag gegaarde ribbetjes
gemarineerde traag gegaarde spareribs - Warme camembert
camembert met brood - Warme camembert Tapa Vino
camembert met gin, look en spekreepjes - Scampi Diabolique
met een licht pikant tomatenroomsausje - Taco’s Chilli Con Carne
stoofpotje samengesteld uit vlees en chilipeper - Mini lasagne
huisgemaakt - Lookbroodjes (2 stuks)
toast met look - Bruschetta met brie en honing
bruschetta broodje op een bedje van brie met honing overgoten - Mini garnaalkroketjes (6 stuks)
huisgemaakt - Scamipkroket (6 stuks)
kroket van garnaal - Loempia's (6 stuks)
gevuld deeghapje - Calamares (6 stuks)
gepaneerde inktvis - Gefrituurde visreepjes met tartaarsaus (6 stuks)
gepaneerde kabeljauwreepjes met verse tartaar - Patatas Bravas
Spaanse patatas met looksaus - Risotto met wilde boschampignons en garnalen
Italiaans rijstgerecht - Escargots in kruidenboter
slakken in zachte kruidenboter - Vleeskroket van Van Dierendonck (6 stuks)
gepekeld rundvlees dat traag gegaard is in Gulden Draak (bruin bier) met pittige mosterd - Tapas frietjes met pulled pork
pulled pork met smoke sausje - Hotdog pulled pork
pulled pork met smoke sause en mosterd en cheddar - Albondigas
gehaktballetjes met een licht pikant sausje - Gebakken chorizo
stukjes chorizo met een roomsausje - Gemarineerde kippenboutjes (2 stuks)
kippenboutjes zijn traag gemarineerd met kippenkruiden - Mossel tapa vino (+ €1)
mosselen met tapenade roomsausje - Mosselen op Thaise wijze (+ €1)
mosselen met een currysausje - Ravioli met truffel (+ €2)
Gevulde pasta - Ravioli met kreeft (+ €3)
Gevulde pasta
Bovenstaande gerechten zijn voorbeeldgerechten. Het menu van de chef wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten