Tuincentrum Leurs

Foto's

Beoordelingen

9.3
Perfect
759 beoordelingen
A.
Mevr. A. Jacobs
Het ontbijt is goed. Prijs/kwaliteit verhouding is redelijk. Van service is geen sprake. Zelf ophalen als het aangeboden ontbijt klaar staat. Zelf opruimen. Geen sinaasappelsap meer. Geen koffie of thee inbegrepen. Dit was in het verleden anders. Jammer. Al met al redelijk.
M.
Mevr. M. Klaassen
super ontbijt 👍
R.
Mevr. R. Jonckheere
Heel lekker en ruim ontbijt. Het was handig geweest om vooraf te weten dat het ontbijt in de Piazza werd geserveerd.

Locatie

La Piazza Leurs
Straelseweg 370, 5916 AD, Venlo
2km van treinstation
Tuincafé Leurs
Straelseweg 370, 5916 AD, Venlo
2km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Tuincentrum Leurs in Venlo heeft alles in huis om jouw plekje vanbinnen en vanbuiten elk seizoen weer gezellig te maken. Van grote kamerplanten tot vuurkorven en prachtige meubels van de beste kwaliteit. 

In het tuincentrum vind je een uitgebreide keuze aan tuin- en interieurmeubels, barbecues, tuin- en kamerplanten, woonaccessoires en nog veel meer. Het is daarnaast bijna alle dagen van het jaar geopend en je kunt gratis parkeren. Speciaal voor de kids is er een indoorspeeltuin waar zij zich prima kunnen vermaken. Een uitstapje naar Tuincentrum Leurs is leuk voor het hele gezin!

Je bent van harte welkom bij Tuincentrum Leurs!

Hiernaast zie je de openingstijden. Bekijk hier de openingstijden voor Restaurant La Piazza en Tuincafé Leurs. Let op, de keuken sluit dagelijks een uur voor sluitingstijd.