Také Sushi

Také Sushi

10
Perfect • 71 beoordelingen
Beek

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Také Sushi
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

10
Perfect
71 beoordelingen
K.
Mevr. K. Vandelaar
Enthousiaste en ervaren leraar die het allemaal goed en ook leuk brengt. Je leert verschillende technieken en maakt genoeg sushi om ter plekke wat te eten én ‘s avonds van te smullen
A.
Mevr. A. Sijben
Een aanrader!! Was leerzaam en leuk dankzij de enthousiaste “docent”.
E.
Dhr. E. Franssen

Locatie

Také Sushi
Markt 1, 6191 JG, Beek
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Midden in Beek vind je Také Sushi. In dit restaurant geniet jij van de lekkerste sushi. Met maar liefst 42 verschillende soorten zit er altijd wel iets lekkers voor je bij. Deze kun je zelf pakken van de lopende band waar constant allerlei heerlijke en verse sushi voorbij komt, gepresenteerd op leuke gekleurde bordjes. Of ga voor de hotpot en laat je vlees, vis of groenten lekker knapperig worden in de smaakvolle bouillon. 

Naast het smullen van heerlijke gerechten kun je in deze zaak ook leren hoe je deze Japanse lekkernij zelf maakt. Onder begeleiding van een echte deskundige leer jij de fijne kneepjes van deze kunstvorm tijdens de sushiworkshop. Na afloop neem jij je zelfgemaakte creaties mee naar huis en smul jij van de lekkerste sushi. Bereid je het liever niet zelf, maar wil je wel in het comfort van je eigen huis genieten van verse sushi? Haal het dan gemakkelijk af!

Tot snel bij Také Sushi!