Ruimzicht - Brasserie Brût

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
234 beoordelingen
M.
Mevr. M. Schipper
Super Vriendelijke bediening die ons handdoeken aanbood nadat we aankwamen tijdens een stortbui. Het eten was prima. Onze dag was weer goed!
M.
Mevr. M. Vredegoor
We hebben genoten van de omgeving. Prettige ontvangst toen we na afloop drijfnat terug kwamen van een stortbui kregen we handdoeken om ons weer toonbaar te maken. En hebben we genoten van een heerlijke warme lunch. Voor herhaling vatbaar!
L.
Mevr. L. Steenbreker

Locatie

Ruimzicht - Brasserie Brût
Kilderseweg 19, 7038 EH, Zeddam
5km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Van harte welkom bij Ruimzicht in Zeddam! Brasserie Brût is het à la carte restaurant van Ruimzicht waar jij heerlijk kan genieten van de veelzijdige menukaart. Of je nu verlangt naar een avond vol culinaire hoogstandjes met bijpassende wijnen of juist de voorkeur geeft aan een smaakvolle burger met een verfrissend biertje, hier is het allemaal mogelijk!

De menukaart weerspiegelt de seizoenen en is gevuld met heerlijke gerechten die zorgvuldig zijn samengesteld met verse seizoensproducten. Bij Brasserie Brût hechten ze veel waarde aan lokale producten. Geniet van een culinaire middag of avond in een schitterende omgeving. Perfect te combineren met een heerlijke overnachting, fiets- of wandelarrangement!

Tot snel bij Ruimzicht - Brasserie Brût!