Restaurant WiQui Zwijndrecht

Foto's

Beoordelingen

9.9
Perfect
34 beoordelingen
R.
Dhr. R. Rosielle
P.
Mevr. P. Vet
We hebben heerlijk gegeten en opvallend was de vriendelijke en correcte bediening. Dat maak je tegenwoordig niet vaak meer mee.
T.
Dhr. T. Van Der Ham
Heel fijne beleving gehad

Locatie

Restaurant WiQui Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 2, 3334 KA, Zwijndrecht
2km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Welkom bij Restaurant WiQui Zwijndrecht, dé ideale locatie voor een lekker hapje of drankje, geleid door de gepassioneerde eigenaren Willem en Cindy. Gelegen in een prachtige groene omgeving in Zwijndrecht, biedt dit charmante restaurant een onvergetelijke ervaring voor levensgenieters. Met een uitnodigende ambiance en een menu vol smakelijke gerechten, is WiQui de perfecte bestemming om even heerlijk te genieten.

Of je nu op zoek bent naar een intiem diner voor twee, een heerlijk drankje aan de bar of zelfs een feestelijke bruiloftsreceptie of zakelijke bijeenkomst: het team van WiQui staat klaar om je te verwelkomen en jouw speciale gelegenheid tot in de puntjes te verzorgen. Ontdek de gastvrijheid, de culinaire verfijning en de warme sfeer die WiQui Zwijndrecht tot een must-visit bestemming maken en geniet met jouw favoriete gezelschap van een heerlijke ervaring.

Kom langs bij Restaurant WiQui Zwijndrecht!