Restaurant 't Geheim van Bergen

Foto's

Beoordelingen

9.5
Perfect
16 beoordelingen
P.
Mevr. P. Wesselingh
J.
Mevr. J. Vangentroels
Heerlijk gegeten vriendelijke bediening, maar niet het menu wat op Social deal stond . Dat was een tegenvaller…
C.
Mevr. C. Stouthart
Een prettige Social Deal kennismaking met ' t geheim van Bergen. Vriendelijk personeel die het je naar de zin maken , gezellige ambiance mooi opgemaakte gerechten. Kwa smaak wat vlak , maar zeker niet verkeerd. met mijn roets uit Indonesië/nederland zijn mijn smaakpapillen verwend en willen wanneer ik uit eten ga , geprikkeld worden. groet Carla Stouthart.

Locatie

Restaurant 't Geheim van Bergen
Bosstraat 20, 4611 NC, Bergen op Zoom
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Geniet het hele jaar door van heerlijke gerechten in een fantastische sfeer bij 't Geheim van Bergen. In dit gezellige restaurant in hartje Bergen op Zoom kan jij terecht voor al jouw culinaire wensen. Of dat nu een uitmuntende charcuterie is, een perfect bereide kreeft of heerlijke vleesgerechten. De kaart staat vol met smakelijke gerechten die met zorg samengesteld worden.

Bij 't Geheim van Bergen wordt gebruik gemaakt van veel lokale producten en vlees afkomstig van dieren die een goed leven gehad hebben. Met een vaste samenwerking met zorgboerderij de Ruige Velden hebben zij altijd het beste Berkshire-varkensvlees. Ook halen zij hun honing van de lokale bijenvolken van de boerderij. Door de vele lindebomen in de buurt heeft de honing een unieke muntsmaak. Deze proef je terug in de gerechten van 't Geheim van Bergen! Gemoedelijkheid en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel. Jij neemt plaats in een sfeervol restaurant met een prachtig modern interieur. Hier kun jij volop genieten van je gezelschap en van de heerlijke creaties van de chef.

Laat jezelf verrassen bij Restaurant 't Geheim van Bergen!