Restaurant Bruis

Foto's

Beoordelingen

9.5
Perfect
172 beoordelingen
A.
Dhr. A. Mordang
We hebben heerlijk gegeten. Het waren verrassende gerechten. De bediening was prima en wist het etentje tot een mooie beleving te verheffen. Alles werd met passie uitgelegd en toegelicht. Ons lijkt dit een goede kanshebber voor een toekomstige vermelding in de Michele gids!
S.
Mevr. S. Van Zoen
Een belevenis! bijzonder attente gastheren, prachtige wijnen (uit Nederland!) en tongstrelende warme en koude hapjes. Van harte aanbevolen.
M.
Mevr. M. Van Hoof
heerlijk gegeten, uitstekende bediening, uitstekende wijn van het huis. aanrader!

Locatie

Restaurant Bruis
Stationsstraat 21, 6301 EZ, Valkenburg
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Restaurant Bruis is onderdeel van het volledig gerenoveerde Wijnhotel Valkenburg, een heerlijke bourgondische plek waar je kunt genieten van prachtige gerechten en uitstekende wijnen. Een ontdekkingstocht voor de wijn-spijscombinatie in een eigentijdse, hippe omgeving. 

Dormio Wijnhotel Valkenburg is een uniek hotel volledig gewijd aan de wereld van wijn. Alle kamers zijn ingericht door een wijnproducent met elk hun eigen verhaal. In combinatie met het fantastische wijnrestaurant en de wijnbar is het een heerlijke bourgondische hippe plek om te genieten. Gelegen in het centrum van het charmante levendige mergelstadje ‘Valkenburg'. 

Of je nou een hotelgast bent, toerist uit de omgeving of gewoon gezellig uit eten wil: je bent altijd welkom bij Dormio Wijnhotel Valkenburg en Restaurant Bruis!