Recreatieboerderij Wilgenhart

Foto's

Beoordelingen

10
Perfect
1 beoordeling
R.
Dhr. R. Van Amerongen
Wat een fantastische B&B is dit ! Een ervaring om nooit te vergeten. Wij hebben werkelijk een paar heerlijke dagen gehad bij "Wilgenhart". Wij voelde ons, na aankomst meteen thuis en op ons gemak. Mooie, schone kamer. Heerlijk ontbeten in de ochtendgloren. Er mankeerde echt nergens iets aan. Gastvrouw/heer, al het vriendelijke, bekwame personeel en de alpaca's ontzettend bedankt! Ik zal jullie zeker aanbevelen.

Locatie

Recreatieboerderij Wilgenhart
Bavelseweg 128, 5124 PZ, Molenschot
4km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Wilgenhart is een zorgboerderij, camping, bed and breakfast en streekwinkel in één! Ze bevinden zich in Molenschot en zijn omgeven door weilanden vol met koeien. Iedereen is van harte welkom en hoeft zich niet te vervelen, er is namelijk iedere dag wel wat te beleven. Op deze locatie werken onder andere (jong-)volwassenen en ouderen met een beperking die jou maar al te graag helpen om jou een fantastische dag te bezorgen!

Jij kunt hier heerlijk relaxen in één van de vijf themakamers van de bed and breakfast. Of kom eens een kijkje nemen in de streekwinkel met natuurlijke, eerlijke en verse producten van eigen en omliggende boerderijen. Je kunt hier ook terecht voor het knuffelen en voeren van dieren als alpaca's, geiten, kippen en meer. Jij beleeft hier gegarandeerd een geweldige tijd.

Tot snel bij Wilgenhart!