Queens Tea Room

Foto's

Beoordelingen

10
Perfect
7 beoordelingen
P.
Dhr. P. Van Steenis
L.
Mevr. L. Buisman Van Straaten
Supergoed de High tea bij Queens. Het arrangement bestaat uit 3 gangen, alles wordt zelf gemaakt. 1ste gang zijn hartige hapjes. 2e gang scones moet clothed cream en zelfgemaakt jam. 3e gang zoete lekkernijen. Voor herhaling vatbaar
C.
Mevr. C. Baltes
the best in town 🫖

Locatie

Queens Tea Room
Kruisstraat 31, 2011 PW, Haarlem
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Bij Queens Tea Room zijn ze trots op het samenstellen van een onvergetelijke Afternoon High Tea, geïnspireerd op de aristocratische traditie die teruggaat tot 1840. Kom langs voor een ontspannen 1,5 uur durende ervaring van pure culinaire verwennerij, met drie rondes van huisgemaakte lekkernijen die zorgvuldig zijn samengesteld, gecombineerd met drie perfecte theesoorten. Queens ligt in het bruisende centrum van Haarlem en is gemakkelijk bereikbaar voor zowel inwoners als reizigers. Op een steenworp afstand van station Haarlem en op slechts 18 minuten van luchthaven Schiphol is deze tearoom een handige oase voor theeliefhebbers die op zoek zijn naar traditie.

Naast de iconische Afternoon High Tea ga je bij Queens Tea Room langs voor een selectie van typisch Britse gerechten. Geniet van de beroemde scones, gemaakt van een geheim familierecept, naast een verleidelijk aanbod van zelfgemaakte taarten en hartige taarten - allemaal geserveerd op vintage porselein voor dat authentieke Britse tearoomgevoel. Vier mijlpalen met de Afternoon High Tea-ervaringen op maat, op maat gemaakt voor vrijgezellenavonden, babyborrels, bruiloften en meer. Daarnaast bieden ze een speciale Afternoon High Tea-ervaring voor schoolkinderen, zodat theetijd een dierbare herinnering wordt voor alle leeftijden. 

Kom naar Queens Tea Room, waar elk kopje thee een verhaal vertelt en elk hapje traditie uitstraalt!