Pluk en Theetuin In de 7e hemel

Pluk en Theetuin In de 7e hemel

9.9
Perfect • 318 beoordelingen
Grashoek

Beschikbare deals

Foto's

Beoordelingen

9.9
Perfect
318 beoordelingen
I.
Mevr. I. Theuns
Zeer mooie omgeving en ontzettend vriendelijk personeel.
L.
Mevr. L. Vervoort
vriendelijke bediening, leuk gepresenteerd eten. soep was lente-ui maar had wat meer smaak mogen hebben. half broodje zalf was heerlijk. nog effe door de tuin gewandeld. prachtig. Zijn er al vaker geweest.
C.
Mevr. C. Van Der Aa
Het was een superlocatie, lekkere lunch en heel vriendelijk en aardig personeel. We hadden een prachtige paar uurtjes daar.

Locatie

Pluk en Theetuin In de 7e hemel
Belgenhoek 7, 5985 NJ, Grashoek
10km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Pluk en Theetuin In de 7e hemel is een waar paradijs voor liefhebbers van flora en fauna. Wandel rond in de boomgaard, pluk tegen een vergoeding een eigen weelderig boeketje of zachtfruit in de pluktuin. Je kunt ook eigengemaakte jam, honing of kaarsjes kopen van de imkerij. In de theetuin geniet je in alle rust van een hapje en een drankje op het sfeervol ingerichte tuinterras.

Voor de locatie hoef je het ook niet te laten. Het totale perceel van In de 7e Hemel is 1,5 hectare groot, wordt omringd door akkers en bossen én ligt centraal op de grens tussen Limburg en Brabant. Ook zijn fietsknooppunten 9 en 29 (Noord-Limburg) en wandelknooppunt 93 dichtbij. Wandel na je bezoek aan de pluktuin bijvoorbeeld direct door naar het Struinpad of ontdek de Verheven Peel. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Carpe diem!