Pipowagen Camping Puur Genieten

Pipowagen Camping Puur Genieten

9.5
Perfect • 12 beoordelingen
Someren

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Pipowagen Camping Puur Genieten
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.5
Perfect
12 beoordelingen
T.
Mevr. T. Smets
Was een hele leuke ervaring in de warme Pipowagen en het was een super verblijf waar je met de kids heel leuke dingen mag beleven van speeltoestellen en hele leuke wandelingen met ook nog kleine dieren. Voor elk wat wils!
G.
Dhr. G. Peters
Hele leuke camping en de pipowagens zijn echt de moeite waard om een keer te boeken. wij zijn een hele fijne ervaring rijker
R.
Mevr. R. Van Der Hurk
Super gezellige camping. Alles is in een leuk thema en met goed weer kan iedereen zich zeker goed vermaken op het terrein. Leuk kinderboerderijtje, speeltuintje, speelbos en gezellige zitplaatsjes aanwezig met de mogelijkheid om een kampvuur te maken. Zeker aan te raden om eens meegemaakt te hebben.

Locatie

Pipowagen Camping Puur Genieten
Kerkendijk 41, 5712 ES, Someren
8km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Aan gezelligheid geen gebrek bij Pipowagen Camping Puur Genieten! Bij deze leuke, rustige familiecamping in Someren-Heide kun je op een bijzondere manier overnachten: namelijk in een pipowagen. Op het terrein staan 5 unieke wagens die allemaal bijzonder zijn ingericht. Ze zijn van alle gemakken voorzien en bieden alle ingrediënten voor een heerlijke mini-vakantie.

Blijf je liever trouw aan je eigen caravan of camper? Ook dat is mogelijk: de camping beschikt over 7 ruime staanplaatsen waar je je trouwe wagen mag neerzetten, met het sanitairgebouw om de hoek. Verder is er een speelweide aanwezig, een kinderboerderij, een kampvuurplaats en een paviljoen waar je heerlijk kunt borrelen. Ook in de omgeving is genoeg te beleven: van prachtige natuurgebieden waar je urenlang kunt wandelen tot (buiten)zwembaden en theatervoorstellingen voor jong en oud. Geniet van Brabant en van elkaar bij Pipowagen Camping Puur Genieten!

Je bent van harte welkom bij Pipowagen Camping Puur Genieten!