Partyboerderij Wapen van Degenkamp

Partyboerderij Wapen van Degenkamp

9.8
Perfect • 647 beoordelingen
Rotterdam

Beschikbare deals

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
647 beoordelingen
I.
Mevr. I. Meinster
fantastische hightea gehad voor mijn verjaardag. Wat een verassing deze locatie! Vriendelijke bediening, niets was te veel. Er was heerlijk vers gebak en belegde broodjes. Bedankt, het maakte mijn dag onvergeetbaar. Ik raad Partyboerderij Degenkamp absoluut aan.
H.
Mevr. H. Bek-Severin
goed te doen
L.
Dhr. L. Van Daele
Wat een geweldige hightea. Zo uitgebreid

Locatie

Partyboerderij Wapen van Degenkamp
Dordtsestraatweg 577, 3075 BB, Rotterdam
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Het Wapen van Degenkamp is een familiebedrijf en is al meer dan 150 jaar actief. De kwaliteit van de gerechten en de onbegrensde mogelijkheden die ze altijd hebben geboden, zijn de belangrijkste redenen dat ze in Rotterdam en omgeving inmiddels een uitstekende naam hebben opgebouwd. Voor de partyboerderij is vrijwel niets te gek. Ze zorgen ervoor dat jouw feest of gelegenheid net dat beetje extra krijgt, zodat je het niet snel zult vergeten.

Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp richt zich op allerlei soorten groepen en gezelschappen. Zo kun je hier terecht voor feesten, bruiloften, vergaderingen of een high tea, maar ook voor de uitvaartbranche bieden ze diverse mogelijkheden. De partyboerderij is uitstekend bereikbaar vanuit iedere richting. 

Je bent van harte welkom bij Partyboerderij Wapen van Degenkamp!