Otium Wellness Hotel

Foto's

Beoordelingen

9.7
Perfect
9 beoordelingen
B.
Dhr. B. Rabiega

Locatie

Otium Wellness Hotel
De Stok 6, 4703 SZ, Roosendaal
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Otium Wellness Hotel in Roosendaal is dé plek om in alle rust te relaxen, overnachten en vergaderen. Met 127 hotelkamers, 9 vergaderzalen en een inhouse wellnessresort beleef jij een heerlijke overnachting of relaxdagje. Het wellnessresort van Otium Wellness Hotel bestaat onder andere uit sauna's, meerdere zwembaden, dompelbaden en een unieke wellnesstuin. Ook ben je welkom voor een hapje en drankje in de sfeervolle hotelbar en -lounge! Of ga voor een overheerlijke maaltijd in het restaurant van het wellnessresort.

Wil je er verder op uit? Otium Wellness Hotel ligt in het bruisende Leisure Park Roosendaal, omringd door alles wat een recreatieliefhebber gelukkig maakt. Of je nu wilt winkelen, golfen, actie en avontuur zoekt in Playdôme, wilt fitnessen, ontsnappen uit een escaperoom, proosten op het goede leven of gewoon ontspannen in een prachtige omgeving, dit park biedt het allemaal! Ook zijn er prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving. Kortom: een ideale plek voor jouw volgende vakantie.

Kom ontspannen bij Otium Wellness Hotel!

Hiernaast zie je de openingstijden van het wellnesresort. Het hotel is 24/7 geopend, de receptie is dagelijks geopend van 07.00 tot 23.00 en het ontbijt is op ma - vr van 07.00 tot 10.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.00 tot 10.30 uur.