Mister Spaghetti

Foto's

Beoordelingen

9.6
Perfect
226 beoordelingen
K.
Dhr. K. Van Litsenborg
C.
Mevr. C. Verheyen
Lekker voorgerecht en heerlijke spagettie. Voor herhaling vatbaar
A.
Mevr. A. Meeuwesen
Was een hele fijne ervaring , mooie zaak vriendelijke bediening en n top arrangement, voor herhaling vatbaar 🤩

Locatie

Mister Spaghetti
Oedelastraat 1, 8800, Avelgem
0km van treinstation
Mister Spaghetti Turnhout
Grote Markt 74, 2300, Turnhout
0km van treinstation
Mister Spaghetti Aalst
Hopmarkt 33, 9300, Aalst
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Een heerlijke portie spaghetti! Liefhebbers van deze lekkernij kunnen hun hart ophalen bij de vele vestigingen van Mister Spaghetti. Niet zomaar spaghetti, maar badass pasta met badass sauzen. De menukaart telt maar liefst 20 verschillende soorten sauzen, van bolognese tot Cheesy Lover. Heb je een allergie of een afkeer voor vlees of vis? Zelfs dan heb je genoeg om uit te kiezen.

Daarnaast zit je dan nog eens in een supergezellig kader! Spaghetti eten in een hip en trendy restaurant. Test zeker ook de heerlijke cocktails, tapas of desserts uit als er nog wat extra bij kan! Er is meer dan genoeg plek, voor jong, oud, groepen of koppels. Geen tijd voor een diner? Dan ben je ook van harte welkom voor een snelle of uitgebreide lunch. Vergeet vooral niet langs te komen als je jarig bent voor een pastastisch feestje. Proost op jou en je bord spaghetti!

Tot snel bij Mister Spaghetti!

Hiernaast zie je de openingstijden van de vestiging in Turnhout. Mister Spaghetti is op woensdag, zaterdag en zondag gesloten tussen 14.00 en 17.00 uur. Tijdens de vakantieperiode gelden andere openingstijden, bekijk de actuele openingstijden van alle vestigingen hier.