L'Assiette is het geesteskind van Jo Seha en zijn vrouw. De chef is afgestudeerd aan de hotelschool Braine l'Alleud in 2012 en heeft een schat aan ervaring opgedaan in verschillende restaurants in België en Australië, zowel in brasseries als gastronomische etablissementen. Tijdens zijn periode in restaurant L'Avenue in Nijvel heeft hij zijn eigen stijl ontwikkeld. Sinds 2022 behaalt hij een score van 13/20 in de Gault&Millau-gids, die hij nog verder wil verbeteren.
Sinds 5 januari 2024 is zijn kinderdroom werkelijkheid geworden. Het restaurant L'Assiette par Jo Seha heeft zijn deuren geopend en verwelkomt je in een chique, moderne omgeving met als enige doel je smaakpapillen te verwennen met een verfijnde keuken die een onvergetelijke culinaire reis belooft.
Welkom bij L'Assiette par Jo Seha!
De openingstijden vind je hiernaast. Let op: L'Assiette is gesloten tussen 14.00 en 19.00 uur.