La Terrazza O.L.V.-Waver

Foto's

Beoordelingen

8.9
Uitstekend
225 beoordelingen
W.
Mevr. W. Moris
lekker eten, aangename zaak
D.
Mevr. D. Boets
Voor de eerste keer gaan eten in La Terraza en zeer tevreden. Wij hebben een lekkere maaltijd gegeten. Het personeel was zeer vriendelijk en de bediening verliep vlot. Voor herhaling vatbaar.
L.
Mevr. L. Voet
Niet tevreden. Waren slechts met 4 ipv met 5, 1 persoon ziek en toch 5 vouchers aangerekend. Géén eerlijke deal dus van social deals. Hoe zit dat ?

Locatie

La Terrazza O.L.V.-Waver
Bergstraat 74, 2861, Sint-Katelijne-Waver
5km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Welkom bij La Terrazza, waar ze de warmte van de Italiaanse keuken combineren met de prachtige ambiance van O.L.V.-Waver's golfbaan. Stap binnen in een oase van smaken, waar elk gerecht een reis door Italië vertegenwoordigt. Het menu viert de culinaire tradities van Italië, met een focus op verfijnde vlees- en visgerechten, verleidelijke pasta's en ambachtelijke pizza's.

Gelegen naast de groene glooiingen van de golfbaan, biedt La Terrazza niet alleen een gastronomische ervaring, maar ook een adembenemend uitzicht. Kom genieten van een smakelijke maaltijd (na een rondje golf)! Het toegewijde team staat klaar om u te verwelkomen met heerlijke gerechten en een warme, hartelijke service.

Wees welkom bij La Terrazza O.L.V.-Waver!