Kloosterschip Elia II - Hét kloosterbier

Foto's

Beoordelingen

9.7
Perfect
204 beoordelingen
H.
Mevr. H. Jansen
Wat een fantastische en interessante ervaring. Zeer zeker de moeite waard. Met onze vrienden hebben we genoten van de rondleiding , de hapjes en de proeverij!!! Veel geleerd en een enthousiaste zuster die veel vertelde over het schip, de kapel en het bierbrouwen. Gaan zeker nog een keer terug in de zomer voor een rondvaart.
A.
Mevr. A. Van Den Burg
Ontzettend leuke beleving, interessante uitleg over de fresco's van het kloosterkerkje met heerlijk bier en een zeer smakelijk diner. Topper ! In mei gaan we weer.
M.
Mevr. M. Kertzman
Heel bijzondere ervaring.

Locatie

Kloosterschip Elia II - Hét kloosterbier
Sasdijk (voor nummer 16), 4671 RN, Dinteloord
13km van treinstation
Hotel
Westvoorstraat 6, 4671 CD, Dinteloord
12km van treinstation
City Hotel
Antwerpsestraat 56, 4611 AK, Bergen op Zoom
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Aan de kade van Dinteloord vind je Kloosterschip Elia II. Op dit authentieke kloosterschip kun je een kapel met prachtige fresco's bewonderen. Ook kun je er genieten van heerlijk origineel kloosterbier, gebrouwen door monialen volgens de oude traditie maar dan met moderne middelen. Neem een kijkje en laat je verrassen door de vele heerlijke smaken die het schip rijk is.

Naast bierproeverijen worden op dit schip ook rondleidingen gegeven. Zo maak jij op een unieke manier kennis met het middeleeuwse klooster- en brouwersleven. Speur ook eens rond in de (online) brouwerijwinkel van Kloosterschip Elia II. Hier vind je diverse producten, zoals bieren, chocolade, bijenwaskaarsen, gerookte kaas van biologische melk en glazen die je eventueel kunt laten graveren.

Ervaar het kloosterleven nu zelf op Kloosterschip Elia II!