Jötr

Foto's

Beoordelingen

9.7
Perfect
20 beoordelingen
L.
Mevr. L. Vanderweyen
Yenthe en Cas en co … wat een toppers! .. heerlijk gegeten mmmm. Zij hebben ook de catering van onze bruiloft verzorgd .. daar praten de mensen nog altijd van. Wil je lekker eten en met een glimlach ontvangen worden, ga dan eens bij JOTR by Talluur langs.
C.
Dhr. C. Daniels
Leuk aangeklede pop-up, super vriendelijke bediening, het waren gevarieerde, met zorg bereide gerechtjes. Prijs/kwaliteit zit hier zeker goed.
C.
Mevr. C. Swinnen
Heel lekker en vriendelijke bediening.

Locatie

Jötr
Kolonel Dusartplein 38, 3500, Hasselt
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Voel je welkom bij Jötr, een uniek sharing concept boven Kaffee Van Gogh in Hasselt. Hier draait alles om het delen van gezelligheid en smaakvolle gerechtjes aan tafel. De kaart is een ware culinaire reis, geïnspireerd door diverse keukens en invloeden. Deze gevarieerde mix zorgt voor een unieke en verrassende ervaring, waarbij elke hap een nieuwe ontdekking is.

Er wordt gewerkt met verse seizoensproducten waardoor het menu regelmatig wisselt. Jij proeft dus altijd iets nieuws! Of je nu komt voor een intiem diner voor twee of een levendige bijeenkomst met vrienden, dit is het perfecte kader voor een heerlijke avond.

Ontdek de verrassende combinaties en geniet van een avond vol smaak bij Jötr!