Humpie Dumpie's

Foto's

Beoordelingen

8.2
Uitstekend
140 beoordelingen
A.
Mevr. A. Kors
Het was gezellig,snelle vriendelijke bediening. Wij hadden leuke uurtjes ook met kleindochter die zich reuze goed kon vermaken in de grote ballenbak boven. Ook grappig was de schommel waar je aan kon eten. Wij komen zeker terug, echt een aanrader. Groetjes van een Moeder/ Oma Kim en Isabel.
B.
Mevr. B. Van Essen
Lieve bediening in een gezellig restaurant
B.
Dhr. B. Verkerk
Met 20 personen naar een pannenkoekenrestaurant is toch een beetje "spannend". 😉 Bij Humpie Dumpie was het geen probleem. De 8 kinderen werden als eerste bediend. Slimme zet!! Bij de volwassenen bleken 2 personen een allergie voor de ingrediënten te hebben. Was ik vergeten door te geven. 🫣 Ook hiervoor werd een prima oplossing aangeboden. De accommodatie, met ruime speelmogelijkheden voor de kinderen, oogt wat onaf, maar dat deed geen afbreuk aan de sfeer. Het personeel deed niet moeilijk (complimenten!!) en dacht prettig mee. Kortom: Er gingen uiteindelijk 18 tevreden eters en 2 babies huiswaarts.

Locatie

Humpie Dumpie's
Brink 87, 7411 BX, Deventer
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Humpie Dumpie's heeft in 2022 haar deuren geopend in Deventer! Deze gezellige zaak is gericht op kinderen, maar eigenlijk is iedereen van harte welkom. Het doel is dan ook om de kleintjes een onvergetelijk etentje te bezorgen, zij zijn hier de baas. 

Het restaurant is voorzien van een ballenbak, binnenspeeltuin, een Playstation, een popcornmachine én een snoepkraam. Naast verrukkelijke pannenkoeken staan er ook poffertjes op het menu en er is een aparte lunchkaart. Het enthousiaste team zorgt dat jullie aan niks ontbreekt. Ontdek het nu zelf.

Tot snel bij Humpie Dumpie's!