Het Bloesemklooster

Het Bloesemklooster

7.8
Goed • 5 beoordelingen
Sint-Truiden

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Het Bloesemklooster
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

7.8
Goed
5 beoordelingen
I.
Mevr. I. Van De Poel
Bijzonder vriendelijk personeel. Schone, grote kamer. Sommigen vinden het interieur "outdated"?! Het is een oud klooster, dat gerenoveerd is for God's sake!!! Verwacht daar geen modern Ikea interieur. De sfeer is goed, gezellig en rustiek. Al met al een uitstekende plek om te verblijven.
V.
Mevr. V. Moens
Het was een fijne ervaring om eens in een klooster te overnachten.Rust geen tv ,met 4 op een rij gespeeld.Lekker ontbijt stond klaar .Goed ontvangen door Caroline
M.
Mevr. M. Verschueren
Aangename lamer en omgeving

Locatie

Het Bloesemklooster
Eynestraat 44, 3800, Sint-Truiden
5km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Welkom bij Het Bloesemklooster in het betoverende Sint-Truiden, België! Dit voormalige klooster van de karmelieten is omgetoverd tot een uniek vakantieverblijf en ademt nog steeds de oude charme uit met behoud van authentieke elementen. Zoals het iconische kruis op het dak en het majestueuze tongewelf in het interieur. De kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle nodige voorzieningen voor een zorgeloos verblijf. 

Of je nu met familie of vrienden bent, hier staat je een onvergetelijke tijd te wachten. Neem plaats op het gezellige terras en geniet van het mooie uitzicht op de prachtige tuin, de bloeiende appelplantages en de kerktoren van Sint-Truiden. Maak een mooie wandeling of fietstocht door de grootste monumentenstad van Limburg, omringd door bloesems die in de lente in een kleurrijk spektakel veranderen. Of breng een bezoekje aan de bruisende Grote Markt van Hasselt, op slechts 17 kilometer afstand. 

Je bent van harte welkom bij Het Bloesemklooster!