Havendijk Hotel

Foto's

Beoordelingen

9.3
Perfect
108 beoordelingen
A.
Mevr. A. Haerden
M.
Mevr. M. Muyldermans
E.
Mevr. E. Van Loenhout
Super hotel, niks op aan te merken ! Schitterende kamer, brandschoon, heerlijk gegeten ! Parkeergarage onder het hotel, weliswaar tegen betaling maar dan staat de auto wel veilig. Ik raad dit hotel iedereen aan en wij komen er zeker terug !

Locatie

Havendijk Hotel
Havendijk 1001, 3114 EL, Schiedam
2km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Havendijk Hotel bevindt zich op een unieke locatie in het zuiden van Schiedam. In de prachtige havenstad met een lange historie zijn eindeloze bezienswaardigheden te ontdekken. Havendijk Hotel heeft de voormalige bibliotheek omgebouwd tot een boetiekhotel, met uitzicht over de haven. Het Havendijk Hotel is gevestigd achter de bekende dijk van Schiedam, de Havendijk. De huizen in de straat Havendijk hebben als gemiddelde bouwjaar 1958: jij kijkt gegarandeerd je ogen uit door deze prachtige architectuur.

Waar je eerst kon wegdromen in boeken, kan je nu heerlijk dromen in luxueuze bedden. Het hotel is in 2023 geopend en is modern en eigentijds ingericht. Met verschillende kamers en suites tot zijn beschikking is Havendijk Hotel het ideale toevluchtsoord voor grote en kleine groepen. Kom langs met jouw partner, vrienden of neem de gehele familie mee! 

Tot snel in Havendijk Hotel!