Grand Café de M'ooije Waard

Foto's

Beoordelingen

8.1
Uitstekend
241 beoordelingen
G.
Dhr. G. Leeuwen
Vriendelijke bediening en lekker eten. Als het weer eens lekker zomerweer is komen we terug om van het terras te genieten.
J.
Mevr. J. Donkers
We hebben heerlijk gegeten. Mooi te combineren met een wandeling of met een rondje fietsen.
M.
Mevr. M. Mieke Van Nunen
Vriendelijke bediening. Goede prijs- kwaliteit.

Locatie

Grand Café de M'ooije Waard
Sint Willibrordstraat 20, 6566 DD, Millingen aan de Rijn
6km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Horeca in optima forma en multiple choice, ofwel een grand café dat ieder moment van de dag een bezoek waard is! Koffie met heerlijk huisgemaakt gebak, een lekkere lunch, een smakelijk diner, een borrel met vrienden en dansen tot in de kleine uurtjes: het kan allemaal in Grand Café de M'ooije Waard. Hier houden ze van rumoer en gezelligheid en doen ze altijd hun uiterste best om de gasten te verwennen en een leuke avond te bezorgen. Iedere dinsdag speelt een biljartvereniging een gezellig potje biljart op de biljarttafel. 

Millingen is een klein, charmant dorp dat haar gasten veel te bieden heeft. Breng een bezoek aan natuurgebied de Millingerwaard, wandel of fiets over de Rijndijk en geniet van de rivier en vergezichten. Grand Café de M'ooije Waard is een van de beste cafés van Millingen aan de Rijn en wordt geroemd om zijn uitstekende eetgelegenheid en prettige, informele sfeer. In de lente- en zomermaanden is het bovendien goed vertoeven op het grote terras.  

Beleef het zelf bij Grand Café de M'ooije Waard!