EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

9.7
Perfect • 25 beoordelingen
Linden

Beschikbare deals

Foto's

Beoordelingen

9.7
Perfect
25 beoordelingen
B.
Dhr. B. Bout
F.
Mevr. F. Benyamna
R.
Mevr. R. Hagen

Locatie

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen
Den Drul 19, 5439 NR, Linden
2km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Onderscheidend, dat is het woord dat bij EuroParcs past. EuroParcs staat bekend om zeer nette en luxe vakantiewoningen, stuk voor stuk gelegen op A-locaties. Ze beschikken over meer dan 40 resorts verspreid over heel Nederland. Van de Noord-Hollandse wateren tot de Limburgse heuvels, ze bieden altijd een rustieke omgeving waarbij tegelijkertijd het gemak van de stad nooit ver weg is.

Elk vakantiepark beschikt over tal van faciliteiten voor jong en oud, van zwembaden tot restaurants tot fietsverhuur. De prachtige locaties in combinatie met hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten, waarbij luxe en comfort naadloos wordt gecombineerd met topservice, maakt de vakantieparken tot een populaire bestemming in eigen land.

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen
In het mooie Brabantse land vind je alle ingrediënten voor een heerlijke gezinsvakantie. EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen wordt omringd door zwem- en natuurwater. Niet alleen ligt het aan de Kraaijenbergse Plassen, het heeft ook een open vaarverbinding met de Maas. Wandel of fiets door de Mookerheide of bezoek Nijmegen, de oudste stad van Nederland.

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen: je hebt 't gevonden!