EuroParcs De Biesbosch

Foto's

Beoordelingen

8.6
Uitstekend
33 beoordelingen
R.
Dhr. R. Hoorman
A.
Mevr. A. De Zeeuw
M.
Mevr. M. Rakke

Locatie

EuroParcs De Biesbosch
Rijksstraatweg 186, 3316 EJ, Dordrecht
4km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Onderscheidend, dat is het woord dat bij EuroParcs past. EuroParcs staat bekend om zeer nette en luxe vakantiewoningen, stuk voor stuk gelegen op A-locaties. Ze beschikken over meer dan 40 resorts verspreid over heel Nederland. Van de Noord-Hollandse wateren tot de Limburgse heuvels, ze bieden altijd een rustieke omgeving waarbij tegelijkertijd het gemak van de stad nooit ver weg is.

Elk vakantiepark beschikt over tal van faciliteiten voor jong en oud, van zwembaden tot restaurants tot fietsverhuur. De prachtige locaties in combinatie met hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten, waarbij luxe en comfort naadloos wordt gecombineerd met topservice, maakt de vakantieparken tot een populaire bestemming in eigen land.

EuroParcs De Biesbosch
Op rijafstand van Nationaal Park De Biesbosch en net buiten de gezellige stad Dordrecht ligt EuroParcs De Biesbosch. Het vakantiepark heeft een jachthaven waar je een aanlegplaats kunt huren. Van hieruit vaar je zo de natuur in, het avontuur tegemoet! Ook liggen bruisende steden als Rotterdam en Breda vlakbij.

EuroParcs De Biesbosch: je hebt 't gevonden!