Divin by Sepi

Foto's

Beoordelingen

9.3
Perfect
263 beoordelingen
V.
Mevr. V. Heselmans
het geheel, van ontvangst tot de koffie met ... was top! Mooi interieur, zeer bekwaam en vriendelijk personeel, fijne bereidingen, de betere wijnen ... een echte aanrader in Antwerpen
N.
Mevr. N. Clement
Niet twijfelen, gewoon uitproberen...en je komt terug voor meer
J.
Mevr. J. Willems
Gezellige plaats aan de bar, superlekker eten, uiteraard goed gekozen aangepaste wijnen, Charmant vriendelijke Sepi en bekwame attente junior sommelier. (tweede bezoek en niet ons laatste)

Locatie

Divin by Sepi
Verschansingstraat 5-7, 2000, Antwerpen
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Divin by Sepi wil als wijnrestaurant het verschil maken! Bij deze hotspot in het bruisende Antwerpse Zuid ervaar je de absolute essentie van lekker tafelen. Wie houdt van wijn en heerlijk eten voelt zich hier helemaal thuis! 

Alle gerechten op de kaart zijn seizoens- en marktgericht. Daarnaast bieden ze daily specials en enkele suggesties met kaviaar aan. Je kunt ook genieten van een borrel met een bijpassend hapje; Divin beschikt namelijk over een wijnkoeling voor maar liefst 1500 flessen! In de shop van Divin kun je bovendien wijnen, natuurlijke producten en hemelse delicatessen als kaviaar aanschaffen. Eén keer per maand is Divin de onmisbare ontmoetingsplek voor wijnliefhebbers wanneer zaakvoerster en sommelier Sepideh bevriende wijnmakers uitnodigt voor een exclusieve wine & dine.

Beleef een onvergetelijke tijd bij Divin by Sepi!

Hiernaast zie je de openingstijden van Divin by Sepi. Tussen 14.00 en 18.00 uur is het restaurant gesloten. De bar is geopend van 16.00 tot 00.00 uur.