De Weyde Blick

De Weyde Blick

9.8
Perfect • 10 beoordelingen
Warns

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van De Weyde Blick
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
10 beoordelingen
J.
Mevr. J. Missler
L.
Dhr. L. Van Oorsouw
O.
Dhr. O. Wijman
Een geweldig mooie plek, hele aardige mensen, een warm welkom, heel net sanitair, hele ruime plaatsen. In één woord geweldig en we komen graag nog een keer.

Locatie

De Weyde Blick
Het Sou 29, 8721 GX, Warns
3km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

De Weyde Blick is een rustige, sfeervolle logeerplek in het Nationaal Landschap Zuidwest-Friesland. Op dit prachtige vakantiepark ben je aan het juiste adres voor een geweldige (mini)vakantie met je partner of het hele gezin. Neem je eigen tent, camper of caravan mee of kies voor meer comfort in één van de houten lodges, de vintage stacaravan of de 'mafkeet'. Alle ingrediënten voor een fantastische tijd zijn volop aanwezig en je hoeft je geen moment te vervelen.

's Ochtends word je gewekt door zingende vogels en blatende schapen en geniet je in alle rust van een heerlijk ontbijt. Daarna neem je een frisse duik in het buitenzwembad of vertrek je vanaf De Weyde Blick voor een actief dagje uit. Zo kun je het ruime sop kiezen op een oud-Hollands zeilschip met schipper, een kano of kajak huren of de golven trotseren op een kiteboard. Maar natuurlijk kun je ook gewoon in alle rust genieten van de prachtige natuur. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling of fietstocht door de Gaasterlandse bossen of langs de IJsselmeerkust. Een bezoek aan bekende Friese steden zoals Stavoren, Workum en Sneek is ook de moeite waard. En is het iets minder mooi weer? Bezoek dan bijvoorbeeld het Fries Scheepvaart Museum in Sneek of het Natuurmuseum in Leeuwarden.

Beleef een geweldige tijd bij De Weyde Blick!