De Vierschaar

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
106 beoordelingen
F.
Mevr. F. De Raeve
heel lekker en spektakel aan tafel met het gerecht van het huis!
F.
Mevr. F. Gijselinck
zeer lekker
M.
Mevr. M. Messiaen

Locatie

De Vierschaar
Moregemplein 6, 9790, Wortegem-Petegem
2km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

De Vierschaar, gelegen in Moregem, is jouw bestemming voor een verrukkelijk diner. Ontdek er de unieke specialiteit – De Goedendag – speciaal voor je aan tafel geflambeerd. Al de gerechten worden bereid met de hoogste kwaliteit ingrediënten, zonder enige toevoegingen, en dat proef je!

Wat De Vierschaar onderscheidt zijn de heerlijke verse sausjes en knapperige frietjes, de perfecte aanvulling op je maaltijd. In de warme en gastvrije ambiance van De Vierschaar komt de passie voor eten, sfeer en gastvrijheid tot leven. Daarnaast is De Vierschaar dé locatie voor het vieren van diverse evenementen in dit pittoreske dorpje. Of het nu gaat om een huwelijksfeest, babyborrel, communie of een ander feestelijk moment, onze sfeervolle zaal biedt plaats aan maximaal 100 personen en is perfect voor elke gelegenheid. Bovendien kun je voor of na je feest genieten van de prachtige wandelmogelijkheden in de omgeving.

Je bent van harte welkom bij De Vierschaar, waar geschiedenis en gastronomie samenkomen voor een onvergetelijke ervaring!

Hiernaast zie je de openingsuren. De Vierschaar is op dinsdag t/m zaterdag tussen 13.30 en 18.30 uur gesloten.