De Lange Man

Foto's

Beoordelingen

9.3
Perfect
5 beoordelingen
A.
Dhr. A. Cnudde
W.
Dhr. W. Bakker
Goed hotel, beetje ver weg van het centrum, per auto of taxi wel te doen. Jammer dat de bedden uit elkaar schuiven en het zwembad niet in het hotel zelf is. Wel het aanraden waard
E.
Mevr. E. Mikelionyte

Locatie

De Lange Man
Dröft 3, 52156, Monschau
18km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Bij Hotel De Lange Man in Monschau kun je onbezorgd genieten. De mooie stad Monschau in de Eifel is een prachtige bestemming voor een vakantie, weekendje weg of dagtocht voor het hele gezin. De omgeving leent zich perfect voor een mooie fiets- of wandeltocht. Vergaap je aan de mooie natuur en verken de regio met bergen, burchten, stuwmeren en nog veel meer moois. 

Zin in een actief dagje? Bij De Lange Man kun je diverse leuke activiteiten beleven, zoals 18-holes minigolf, bowlen, tafeltennissen of darten. De kinderen leven zich heerlijk uit in de grote speeltuin met speeltoestellen en grote trampoline. Op het ruime terras kun je van heerlijke lunchgerechten of pannenkoeken genieten; er zijn speciale arrangementen voor kinderen en groepen. In het nabijgelegen bos vind je ook nog een natuurleerpad. Plezier voor jong en oud is hier gegarandeerd, ontdek het zelf!

Kom genieten bij De Lange Man!