De Familie Suykerbuyck

De Familie Suykerbuyck

9.7
Perfect • 72 beoordelingen
Valkenswaard

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van De Familie Suykerbuyck
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.7
Perfect
72 beoordelingen
T.
Mevr. T. Sanders
Heerlijke goed gevulde pannenkoek. Vriendelijke bediening.
A.
Mevr. A. De Cuyper
super lekker, bieden ook een alternatief als de klant iets niet lust
A.
Dhr. A. Laurens
Uitstekend en lekker gegeten bij Suykerbuyck. Snelle bediening en goed arangement . Voldoende aandacht voor de ingrediënten en de hoeveelheid. De basis, de pannenkoek zelf was vrij dun en hebben we absoluut wel eens smakelijker gehad. Als Suyckerbuyck hier wat meer aandacht aan geeft door een beter meel dan gaan ze voor de top.

Locatie

De Familie Suykerbuyck
Luikerweg 145, 5556 XG, Valkenswaard
9km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Pannenkoekenhuis De Familie Suykerbuyck is dé plek om te smullen van de lekkerste pannenkoeken. De vestiging in Valkenswaard ligt in een mooie omgeving. Het eten van een overheerlijke pannenkoek is dus goed te combineren met een mooie wandeling.

Heb je zin in iets zoets? Ga dan voor een variant met warme kersen en slagroom. Voor de grote eters is er ook een ruime keuze uit speciale pannenkoeken. Ga bijvoorbeeld voor een rijkelijk belegde pannenkoek met pulled chicken of apfelstrudel. Wil je liever iets anders? Je hebt onder andere keuze uit friet met stoofvlees of een lekkere maaltijdsalade. Voor iedereen is er dus iets lekkers te vinden in dit gezellige restaurant! 

Jij bent van harte welkom bij De Familie Suykerbuyck!