Cote d'Azur

Foto's

Beoordelingen

8.8
Uitstekend
439 beoordelingen
E.
Mevr. E. Van Os
Wat hebben wij heerlijk gegeten bij Cote Azur ! Er was veel aandacht besteed aan de opmaak, een lust voor het oog. De pan gekookte mosselen smaakte voortreffelijk. De porties zijn ook ruim voldoende. Wat het helemaal afmaakte was de vriendelijke bediening. Zéér aardige mensen die ook goed advies gaven over het eten. Tijdens de maaltijd kwam de kok zelfs nog vragen of het smaakte. Wij voelde ons erg welkom. AANRADER DIT RESTAURANT 👍
M.
Mevr. M. Cassaert
lekker eten perfect opgediend
J.
Dhr. J. Van Der Weken

Locatie

Cote d'Azur
Kapellestraat 29, 4524 CW, Sluis
7km van treinstation
Afhaaladres: Down Town Sluis
Nieuwstraat 9, 4524 EB, Sluis
8km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Restaurant Cote d'Azur is een modern en comfortabel ingericht restaurant in het centrum van Sluis. Je kunt hier terecht voor een goede lunch en smakelijk diner. De kaart is uitgebreid en biedt wat lekkers voor elke fijnproever.  

Op de kaart vind je o.a. typisch Franse gerechten zoals mosselen Côte d'Azur à volonté, Scampi's Côte d'Azur en de Coupe Côte d'Azur. Jij waant je voor even in het zonnige zuiden van Frankrijk. Het enthousiaste personeel doet er alles aan om het jou zo goed mogelijk naar de zin te maken. Zo weet je zeker dat jij een fantastische tijd beleeft!
 
Je bent van harte welkom bij Cote d'Azur!