Club Nomad

Foto's

Beoordelingen

8.4
Uitstekend
19 beoordelingen
K.
Mevr. K. Jiang
E.
Mevr. E. Kreun
Heerlijke pit stop gemaakt tijdens het winkelen. Gebakjes smaakte heerlijk en warme chocolademelk bestond uit chocoladedrop toevoegen, leuke manier!
A.
Mevr. A. De G.
ik vind de deal wel 4 sterren waard maar heb er 3 gegeven daar het ontbijt anders was dan beschreven in de deal.Dus fijn als dat kan worden aangepast in de beschrijving 😉 Verder prima en vriendelijke geholpen.

Locatie

Club Nomad
Aert van Nesstraat 45, 3012 CA, Rotterdam
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Maak kennis met Club Nomad in Rotterdam! Dit gloednieuwe food & beverage concept van Compass Group is een prachtige samenwerking met Ballast Nedam Development. Het resultaat is verbluffend. Je ontdekt hier namelijk een fijne ontmoetingsplaats met een open community. De student, local en nomad kunnen hier heerlijk werken, studeren, afspreken en relaxen.

Stel je ontbijt, lunch of diner helemaal zelf samen en bepaal vervolgens waar je het opeet. Op locatie of on the go, het kan allebei! De gerechten zijn gebaseerd op de eetculturen die we in Nederland rijk zijn. Hierdoor geniet jij keer op keer van goed eten. Daarnaast zijn alle gerechten samengesteld met oog voor mens én milieu. Ook is het minimaliseren van voedselverspilling een belangrijke pijler.

Ervaar het zelf bij Club Nomad!