Camping ZomersBuiten

Foto's

Beoordelingen

9.7
Perfect
18 beoordelingen
G.
Mevr. G. Cuijpers
Wij waren er voor 5 nachten en hebben ondanks de regen een heel leuke vakantie gehad. Heerlijk geslapen, wat een rust. Propere toiletten en vriendelijke uitbaters.
A.
Mevr. A. Van Veldhuijzen
het was heel gezellig! vriendelijke mensen!
H.
Mevr. H. Muller
Lekker rustige camping in een hele groene omgeving. De kinderen hebben heerlijk gespeeld.

Locatie

Camping ZomersBuiten
De Akkers 12, 9665 MZ, Oude Pekela
4km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Camping ZomersBuiten is een rustige camping in de prachtige omgeving van Oude Pekela. Vier hier jouw (mini)vakantie met het hele gezin: Annick, Paul en Eliane verwelkomen je met open armen. Tijd om te genieten van de frisse lucht en ruime plaatsen. Zet dus snel je tent op of parkeer je caravan of camper! Geen fan van kamperen? Geen probleem. Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Verblijf in de B&B-kamer, een zomerhuisje of zelfs op een stoer zeilschip. Op deze camping kan het allemaal.

De natuur ligt voor de deur, dus veel dieren voelen zich hier thuis. Spot jij een ree, fazant of mooie vogelsoorten? Breng ook een bezoekje aan de kinderboerderij met kippen, schapen en pony's. De kleinsten mogen zelfs helpen met het voeren. Kinderen vermaken zich hier prima met een grote zandspeelplaats en speelbos! Pluk daarnaast gerust wat lekkers uit de ecologische fruit- en moestuin of het voedselbos. Deze camping is dé uitvalsbasis voor een mooie wandel- of fietstocht. Ook ben je niet ver verwijderd van het stadse leven. Kom het nu zelf ontdekken.

Je bent van harte welkom bij Camping ZomersBuiten!