Camping de Boschtuin

Camping de Boschtuin

9.8
Perfect • 22 beoordelingen
Budel

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Camping de Boschtuin
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
22 beoordelingen
J.
Mevr. J. Klerksvercammen
We hebben een fantastische week gehad, vooral de eigenaren zijn heel leuk en proberen het je naar je zin te maken. Op zondagochtend is er een inloop waar je op koffie, thee met koek getrakteerd wordt. De douches zijn wat klein, maar wel heerlijk. Je kunt zelf de temperatuur instellen en je kunt zolang douchen als je wilt. Er zijn ook voldoende schone toiletten met handdoekjes, zeeppompjes en luchtverfrissers aanwezig. Er is zelfs warm water in het fonteintje. Een luxe die ik thuis niet heb. Mooie grote plekken en de fietsen mogen in de schuur. De auto mag bij de caravan of tent blijven staan. Wij komen zeker een keertje terug.
M.
Mevr. M. De Jong
Wat een mooie plek. Heel vriendelijke welkom
K.
Mevr. K. Saenen
De bloembakken vinden we een absoluut pluspunt 😉...

Locatie

Camping de Boschtuin
Bosch 25, 6021 AN, Budel
4km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Voor een ontspannen mini-vakantie ben je bij Camping de Boschtuin aan het goede adres! Deze kleine, gezellige camping in Budel is in 2023 geopend en staat voor natuur, rust en duurzaamheid. De luxe kampeerplaatsen zijn inclusief wifi, water, stroom en gebruik van het sanitair. Zet je camper, tent of caravan neer op het zonnige grasveld en geniet!

De camping ligt in Budel, dicht bij het gezellige centrum. Budel is omgeven door prachtige natuurgebieden, wat het de ideale uitstek maakt voor heerlijke wandel- en fietstochten. Ook aan musea en bezienswaardigheden is geen gebrek. Alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf zijn al aanwezig, nu jij nog!

Je bent van harte welkom bij Camping de Boschtuin!