Caffè Dono - Koffie, thee en meer...

Caffè Dono - Koffie, thee en meer...

9.4
Perfect • 106 beoordelingen
Roosendaal

Beschikbare deals

Foto's

Beoordelingen

9.4
Perfect
106 beoordelingen
R.
Dhr. R. Brouwers
Een ontzettend leuke koffie en thee zaak met heerlijk gebak en speciale koffie en thee variaties. De eigenaren en het personeel zijn vriendelijk, gastvrij en zeer ter zake kundig.
A.
Mevr. A. Verhulst
super leuk, toppie mensen die je helpen en bedienen , het was heerlijk, méér dan voor herhaling vatbaar , hier kom ik graag ,
M.
Mevr. M. Machielse
Goed verzorgd, lekker en ontzettend lieve mensen

Locatie

Caffè Dono - Koffie, thee en meer...
Nieuwe Markt 3a, 4701 AA, Roosendaal
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Caffè Dono - Koffie, thee en meer... is dé koffievakman van Roosendaal. In deze sfeervolle zaak in hartje centrum word je verwelkomd door een wolk van geuren. De vertrouwde geur van koffie, chocolade en uiteraard thee. In het assortiment vind je onder andere verschillende soorten koffie en thee van over de hele wereld, ambachtelijke chocolade en leuke cadeaus en accessoires. Eigenaresse Mirjam is theesommelier en kan je helpen bij het uitzoeken van de juiste thee voor elk moment van de dag!

Ben je een echte koffieliefhebber en wil je met je vrienden of collega's iets gezelligs én bijzonders doen? Maak dan kennis met de verschillende soorten koffiebonen met een heerlijke proeverij en ontdek jouw ideale koffieboon. Of volg de Barista-workshop bij eigenaar en professioneel barista Gerben en leer onder andere hoe je koffie op de juiste manier zet.

Je bent van harte welkom bij Caffè Dono!