Buytenplaets Suydersee

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
46 beoordelingen
D.
Mevr. D. Goorhuis
Heerlijk verblijf gehad met mijn zoon. Vriendelijk personeel, ze maken leuk contact met kinderen. De pipowagen was gezellig en voorzien van alles wat je nodig had. De camping heeft veel ruimte om te spelen en leuke skelters etc. Echt perfect!
A.
Mevr. A. De Jong
Wat een leuke plek om te ontspannen! Leuk door alle verschillende “huisjes” en de ruime opzet van het terrein. Basisbehoeften zijn aanwezig!
K.
Mevr. K. Van Oldenbeek
Heel erg genoten van deze camping in de Pip Love met mijn zoontje. Heel schattig huisje was het! Veel ruimte en veel groen op de camping. Voor de kinderen genoeg te spelen en de kampvuurplaats was het echt helemaal natuurlijk.

Locatie

Buytenplaets Suydersee
Badweg 1, 8223 PA, Lelystad
2km van treinstation
Zwembad De Koploper
Badweg 21, 8223 ED, Lelystad
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Op Buytenplaets Suydersee hebben verschillende overnachtingsvormen hun plaats gevonden, schitterend ingepast in de natuurlijke omgeving. Het diverse aanbod maakt deze locatie uniek!

Slaap bijvoorbeeld in een zeecontainer; hartstikke hip! Eigentijds, robuust en stoer, zo kan deze no-nonsens overnachtingsplek worden genoemd. Of breng de nacht door in een authentieke gypsy-wagen, pipowagen, originele tipi of grote safaritent. Liever ouderwets kamperen? Buytenplaets Suydersee is ook een knusse camping waar je afstand kunt nemen van de dagelijkse hectiek.

Laat je verrassen en beleef een bijzondere overnachting in de jongste provincie van Nederland!