Bospaviljoen de Norgerberg

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
403 beoordelingen
M.
Mevr. M. De Wijs
G.
Dhr. G. Koetje
M.
Mevr. M. Hoogerhuis
heerlijke high tea gehad, veel keuze en werd direct bij aankomst gevraagd ook naar eventuele allergieën en daarin werd gelijk actie ondernomen met alternatieven. super !

Locatie

Bospaviljoen de Norgerberg
Langeloërweg 63, 9331 VA, Norg
12km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Te midden van de mooiste bossen van Norg ligt Bospaviljoen de Norgerberg. Hier kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie, een fijne lunch, gezellige high tea, borrel of een uitgebreid diner. Bij het Bospaviljoen bevindt zich een groot terras waar je heerlijk kan genieten van de stralende zon. Is het minder weer? Ga dan lekker onder de heaters of bij het haardvuur zitten.

Het Bospaviljoen is toegankelijk voor het gehele gezin. Het terras en het restaurant zijn bereikbaar voor kinderwagens, rolstoelen en rollators en er bevindt zich een ruim invalidentoilet. Daarnaast is er een speeltuin buiten, binnen een speelhoek met voldoende speelgoed, boekjes en kleurplaten. Ook voor groepen leent het Bospaviljoen zich uitstekend. Kies voor een bedrijfsuitje met een boswandeling die je afsluit met een heerlijke borrel in het Bospaviljoen.

Voel je welkom bij Bospaviljoen de Norgerberg!