Ontdek pure verwennerij bij restaurant Au Pleysier in hartje Brussel! De warme sfeer nodigt je uit om te proeven van het beste uit de Belgische keuken. De beroemde carbonnade à la flamande, met een geheim ingrediënt, belooft zelfs de meest veeleisende fijnproevers te verrassen. De met zorg bereide vol-au-vent heeft een malse, smakelijke scharrelkip. Om de maaltijd te beginnen zullen huisgemaakte kroketten, petits gris de Namur en sappige Oostendse garnalen, fans van lokale specialiteiten verrukken. En voor wie er maar niet genoeg van kan krijgen, zijn de verse mosselen een must!
In de zomer is het terras de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een glas Belgische 'Champagne': een Champagnewijn die liefhebbers van verfijnde bubbels zal aanspreken. Het restaurant, ideaal gelegen in hartje Brussel in een geklasseerd gebouw, is de perfecte plek voor een heerlijke culinaire break. Laat je meevoeren op een culinaire reis naar het hart van de Belgische smaken!
Voel je welkom bij Au Pleysier!
Hiernaast vind je de openingstijden. Op dinsdag, woensdag en zaterdag is Au Pleysier gesloten tussen 15.00 en 18.00 uur en op donderdag en vrijdag tussen 15.00 en 18.30 uur